به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجت الاسلام محمدعلي نکونام عرصه هاي خدمت در استان چهارمحال و بختياري را زياد دانست و اظهارکرد: استان چهارمحال و بختياري در همه عرصه ها نيازمند کار و خدمت است بر همين اساس بايد با برنامه ريزي قدم هاي لازم را در اين زمينه برداشت.
وي با تاکيد بر لزوم عدم غفلت مسئولان از اولويت هاي استان، تصريح کرد: توجه به اولويت ها در هر عرصه هاي رشد استان را به دنبال خواهد داشت.
حجت الاسلام نکونام همچنين استفاده از افراد صاحب فکر و انديشه و نخبه با هر ديدگاه سياسي را لازمه رسيدن استان به جايگاه واقعي خود عنوان کرد.
وي با اشاره به ضرورت حاکم شدن نگاه توحيدي بر فعاليت مسئولان، تصريح کرد: چنانچه هر اقدامي با نگاه ها توحيدي، خدامحوري و وظيفه مداري توام باشد ماندگار خواهد شد.
حجت الاسلام نکونام رفع مشکلات چهارمحال و بختياري را نيازمند وحدت و همدلي مسئولان و پرهيز از کشمکش هاي سياسي دانست و گفت:دانست و خاطرنشان کرد: وحدت و برادري در صورتي که مبناي همه فعاليت ها در استان قرار گيرد ضعف هاي استان رفع و نقاط قوت استان چشمگير خواهد شد.
توانمندي؛ مهم ترين شاخصه مورد نظر براي انتصاب مديران
رييس مجمع نمايندگان چهارمحال و بختياري در مجلس شوراي اسلامي نيز توانمندي و شايسته سالاري را از مهم ترين شاخصه هاي مديران استان دانست و افزود: ما عجله اي براي تغيير مسئولان و مديران استان نداريم، چراکه بايد با پالايش مديران و مسئولان استان در هر دستگاهي ضعف و نارسايي هاي موجود شناسايي و سپس آرام آرام و با مرور زمان به تغيير مديران اقدام کرد.
مجيد جليل توانمندي، صداقت، دست پاکي و ولايتمداري را از شاخصه هاي يک مدير برشمرد و تصريح کرد: بايد تلاش شود افرادي به عنوان مديران جديد دستگاه ها انتخاب شوند که داراي تحصيلات مرتبط با حوزه کاري باشند و در راستاي اهداف دولت اقدامات موثري را انجام دهند.
وي با تاکيد بر ضرورت عدالت گستري در سطح استان، خاطرنشان کرد: بايد براساس جمعيت جغرافيايي استان عدالت در به کارگيري نيروي انساني و توزيع مسئوليت ها در شهرستان ها اجراشود.
جليل آمايش سرزمين و نيروي انساني را از مهم ترين برنامه هاي استان برشمرد و افزود: رفع مشکلات آب استان، توسعه بخش کشاورزي، توسعه جاده ها، توسعه صنعت توريسم، تکميل ظرفيت فولاد استان، تکميل حمل و نقل بويژه حمل و نقل ريلي، راه اندازي پتروشيمي و همچنين تکميل ظرفيت سد سازي از اولويت هاي استان هستند.
وي بحث آب استان را گره خورده با امنيت استان دانست و تصريح کرد: رفع مشکلات آب استان در سه حوزه منطقه اي، روستايي و شهري بايد در اولويت قرار گيرد که تحقق اين مهم نيازمند حمايت مسئولان کشوري است تا با تخصيص اعتبارات لازم زير ساخت هاي آبرساني استان در بخش هاي شرب،آشاميدني و صنعت رفع شود.
تغيير مديران؛ زمينه ساز کارآمد تر شدن مسئولان
منتخب مردم شهرستان هاي شهرکرد، بن و سامان نيز در خصوص تغيير مديران استاني، افزود: در راستاي تغيير دولت و استقرار دولت جديد به طور قطع مسئولان استاني،مديران و همچنين زير مجموعه هاي شهرستاني نيز تغيير مي کنند.
سيد سعيد زمانيان، با اشاره به نقش موثر تغيير مديران در پويايي استان، تصريح کرد: تغيير مديران زمينه ساز کارآمد تر شدن و عمل موثرتر مسئولان خواهد شد به طوري که به تبع آن ادارات استان نيز از روزمره گي خارج مي شوند.
وي صداقت، امانت داري، تلاش و پشتکار را مهم ترين شاخصه هاي يک مدير خوب برشمرد و گفت: مديران بايد با تلاش و کارشبانه روزي سعي کنند مشکلات موجود در جامعه را برطرف کنند و با محوريت مسايل اعتقادي بين دستگاه ها وحدت ايجاد کنند.
زمانيان با تاکيد بر ضرورت ولايتمدار بودن مديران تصريح کرد: مديران نبايد دنبال مسايل حاشيه اي باشند همچنين با رعايت موازين شرعي بايد سعي کنند از ايجاد تفرقه بپرهيزند و مسئوليت ها را به افراد کارآمد و متدين بسپارند تا محيط مناسبي براي خدمت رساني به مردم فراهم شود.
منتخب مردم شهرکرد در مجلس همچنين خاطرنشان کرد: تغيير و تحول مديران در حول مسايل سياسي و باند بازي ارزش و دوامي نخواهد داشت.
زمانيان با اشاره به معضل بيكاري در استان، تصريح كرد: بايد مسئولان تلاش كنند تا با ايجاد فرصت هاي شغلي مولد در ارتباط با صنايع كشاورزي، معدن، تجارت و ساير خدمات اين معضل را در بين جوانان كم رنگ تر كنند.
وي مشكل آب استان را از مهم ترين دغدغه هاي مسئولان استان برشمرد و با بيان اينکه استان در بحث انتقال آب بين حوضه اي مظلوم واقع شده است، گفت: انتقال آب بين حوضه اي از اين استان مجوز و وجهه قانوني لازم را ندارد.
زمانيان تصريح كرد: متاسفانه آب منطقه اي در هيچ برهه اي از زمان خوب عمل نكرده و همواره متاثر از جريانات استان هاي همجوار بوده است اين در حالي است که بايد به جاي اينكه به فكر استان هاي ديگر باشند به طور جدي منافع استان را دنبال كنند.
وي با بيان اينكه استان با مشكلات جدي آب روبه رو است، خاطرنشان كرد: بايد با انتقال آب بين حوضه اي برخورد جدي كرد چراكه خود استان در بحران كم آبي به سر مي برد و اكثر روستاها و شهرهاي استان آب ناسالم دارند.
به گفته وي، بيش از 160 روستاي استان از نعمت آب شرب محروم هستند و با تانكر آب رساني مي شوند؛ همچنين آب شرب استان نيز مطلوبيت لازم را ندارد و برخي جاها نيترات بالايي دارد.
زمانيان تاكيد كرد: ما باانتقال آب از استان مخالف نيستيم بلكه ابتدا بايد آب خود استان در سه حوزه صنعت،كشاورزي و آب آشاميدني تامين شود و بعد از آن با رعايت حق آبه استان و درچهارچوب قانون آب از استان منتقل شود.
منبع:ايسنا